Factuurprogramma kopen, waar op letten?

Op zoek naar een oplossing voor het versturen en ontvangen van facturen? Veel ondernemers zijn op zoek naar een slimme keuze voor hun administratie. Het is natuurlijk gratis om met Word of Excel te werken, maar daarbij ook tijdrovend en foutgevoelig. Een factuur systeem kan hierin een oplossing bieden. Processen als factuurnummers worden chronologisch naar aanleiding van datum voor je doorgenummerd, btw-optellingen automatisch gedaan en een dergelijk programma geeft je inzicht in je eigen statistieken.

Een factuurprogramma kopen, doe je echter pas nadat je uitvoerig getest hebt of een pakket de juiste functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid biedt. Belangrijk bij een facturatieprogramma kopen is dat het je een efficiënter werkproces oplevert van digitaal factureren en factureren in UBL. Dit kan doormiddel van tools die bepaalde zaken versnellen. Voorbeelden hiervan zijn; offertes die online geaccepteerd kunnen worden, betalingen die via iDEAL gedaan kunnen worden, alert worden gemaakt op het versturen van herinneringen, een mobiele app en een koppeling met online boekhoudsoftware van je accountant.

Ben je op zoek naar een goedkoop factuurprogramma dat van alle gemakken voorzien is? Test dan eens WeFact door een proefperiode aan te vragen of bekijk onze videoguide waar onze collega’s je stapsgewijs meenemen door het pakket.