Inkoopfactuur boeken doe je makkelijk in WeFact!

De Belastingdienst verplicht je om inkomende facturen 7 jaar (en in sommige gevallen langer) te bewaren. Een digitale factuur moet je digitaal te bewaren (niet uitgeprint) en een papieren factuur mag je digitaliseren.
In WeFact heb je de optie voor het digitaal verwerken inkoopfacturen.

De ideale werkwijze is dus: alle inkomende facturen digitaliseren!

Door je inkomende facturen in WeFact te verwerken heb je altijd en overal je archief bij de hand met originele facturen/bonnen.

Inkoopfacturen verwerken

Een inkoopfactuur boeken in WeFact doe je door deze te (laten) e-mailen naar je persoonlijk inkoope-mailadres, een foto te maken met de mobiele app of sleep het bestand naar WeFact.

Inkoopfacturen verwerken

Automatische herkenning

Na ontvangst van je inkoopfactuur of bonnetje zal WeFact proberen zoveel mogelijk informatie te herkennen. De gegevens worden automatisch ingevuld. Je hoeft enkel te controleren en te verwerken!

Inzicht in wat nog betaald moet worden

WeFact biedt een duidelijk overzicht welke facturen je nog moet betalen. Voor de nog te betalen inkoopfacturen kan je een betaalbatch genereren!

Automatisch in het boekhoudpakket van je accountant

Na het inkoopfacturen digitaal verwerken biedt WeFact de mogelijkheid om de inkoopfactuur te exporteren naar het boekhoudpakket van je accountant. Geen ordner wegbrengen of moeten overtypen.

In WeFact kan je eenvoudig online al je inkoopfacturen bijhouden, inzien en betalen. Ook kan je alle kosten specificeren voor een duidelijk inzicht in de statistieken. Dankzij de beschikbare online boekhoudkoppelingen kunnen alle inkoopfacturen ook nog eens automatisch online doorgezet worden naar het boekhoudpakket van je accountant. Inkomende facturen digitaliseren en een inkoopfactuur boeken, het was nog nooit zo makkelijk!

Vraag vrijblijvend een proefperiode aan en ervaar het gemak!

Naast het verwerken van inkoopfacturen, is WeFact ook ideaal voor online factureren, offertes maken en grip houden of facturen betaald zijn.