Kwartaalupdate Q1 2022: bankkoppeling en meer

Het eerste kwartaal van 2022 hebben we ons voornamelijk bezig gehouden met het verder ontwikkelen van de bank. Graag nemen we jou mee in deze ontwikkelingen en vertellen we je wat er op de planning staat! 

WeFact Bank

Vorig jaar hebben we een nieuwe bankkoppeling gelanceerd, waardoor banktransacties automatisch door WeFact worden opgehaald. De bankkoppeling helpt om je administratie nóg actueler te houden. Lees hier hoe je de bankkoppeling legt.

Om het nog gemakkelijker te maken om de banktransacties te verwerken, hebben we de bankkoppeling verder ontwikkeld. Hierbij hebben we ook de herkenning van transacties sterk verbeterd. WeFact weet nu nog beter welke transactie bij welke factuur, inkoopfactuur of incassobatch hoort.

Wanneer je in het menu naar “Bank” gaat, kom je op het transactieoverzicht. Hier zijn nu 2 tabbladen zichtbaar: “Geen match gevonden” en “Match gevonden”.

Transactieoverzicht bank

Transacties waar WeFact een match voor heeft gevonden, kun je controleren en vervolgens met één klik koppelen om te verwerken. De transacties waar WeFact geen match voor heeft gevonden, dien je één voor één langs te gaan. Voor deze transacties zal WeFact indien mogelijk wel suggesties laten zien. Deze kan je vervolgens koppelen en de transactie verwerken. 

Meer weten over de bankkoppeling: Klik hier

Let op: beschik je al over een bankkoppeling via het boekhoudpakket van jouw boekhouder/accountant, dan raden wij aan eerst overleg te hebben met hem/haar om te kijken of de bankkoppeling past in jullie samenwerking.

Mobiele app

Gebruik jij onze mobiele app al? We zijn druk bezig met het realiseren van een compleet nieuwe app voor iOS en Android! We verwachten deze laat Q2, begin Q3 beschikbaar te maken.

Mobiele app

iDEAL aanbieder: Mollie

Wist jij al dat je jouw klant gemakkelijk via iDEAL kan laten betalen? Dit kan namelijk door een koppeling te leggen met Mollie. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

We werken al jaren samen met Mollie en hebben hier binnenkort leuk nieuws over. Hou ons dus in de gaten!

Ook in kwartaal 2 werken we weer aan nieuwe ontwikkelingen, we informeren jullie de volgende keer weer!

Tip een ander over WeFact en verdien € 25,-