Kwartaalupdate Q2: Nieuwe factuur aanmaakpagina en meer

We nemen je graag mee in de ontwikkelingen binnen WeFact van het afgelopen kwartaal. Waar zijn we de afgelopen maanden mee bezig geweest en wat hebben we ontwikkeld?

Nieuwe factuur aanmaak- en bewerkpagina

We hebben hard gewerkt aan het vernieuwen van de factuur aanmaak- en bewerkpagina. Zoals je misschien al weet hebben we dit een tijd terug ook gedaan voor de offertes. Vanaf nu hebben deze pagina’s dezelfde uitstaling en functionaliteiten. Het is vanaf nu mogelijk om bij het maken van een factuur een notitieregel toe te voegen en een regel tussen andere regels toe te voegen. Daarnaast is de datumkiezer vernieuwd en kunnen de debiteurgegevens voor zowel de debiteur als enkel de factuur gewijzigd worden.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe factuur aanmaakpagina? Switch dan naar het nieuwe uiterlijk bovenin de factuur aanmaakpagina.

Wanneer je dit gedaan hebt, wordt de nieuwe factuur aanmaakpagina geactiveerd voor iedereen die toegang heeft tot de administratie. Hierna krijg je een korte rondleiding, waarin we de belangrijkste wijzigingen uitlichten. Deze rondleiding kun je altijd opnieuw starten.

Inzien van WeFact facturen

Vanaf nu is het mogelijk om in jouw administratie de facturen in te zien en te betalen die je van ons hebt ontvangen. Je vindt deze in het administratie overzicht bij het menu-onderdeel “WeFact facturen”.

iDEAL aanbieder: Mollie

We werken al 15 jaar samen met Mollie om ervoor te zorgen dat jouw facturen zo snel mogelijk betaald worden. Door de koppeling met Mollie is het namelijk mogelijk om jouw klant een betaallink toe te sturen. Zo kan de klant bijvoorbeeld gemakkelijk via iDEAL betalen.

Heb jij nog geen koppeling met Mollie en ben je benieuwd wat deze koppeling voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel onze webinar: Stuur een betaallink mee met je facturen

Nieuwe mobiele app

Zoals we vorige kwartaalupdate al aangaven, zijn we bezig met het realiseren van een compleet nieuwe app voor iOS app en Android app. We verwachten deze begin Q3 beschikbaar te stellen.

Accountancy Expo 2022

Na twee jaar stonden een aantal collega’s van WeFact weer op de Accountancy Expo. Leuk om bekende én nieuwe accountants te ontmoeten!

Ook in kwartaal 3 zullen we weer werken aan nieuwe ontwikkelingen. Zo krijgt de factuur bekijkpagina het nieuwe uiterlijk zoals bij de offerte bekijkpagina, waardoor je direct de PDF weergave kunt bekijken. Maar dat is niet alles, we houden jullie op de hoogte!