Kwartaalupdate Q4 2022: nieuwe mobiele app, verbeteringen inkoop en meer

2023 is alweer begonnen! Toch blikken we graag nog even terug op de ontwikkelingen die we in het laatste kwartaal van 2022 hebben doorgevoerd.

Nieuwe mobiele app

In november was het zover en werd ons harde werken beloond met een gloednieuwe mobiele app. In de vernieuwde WeFact app vind je alle functies die je gewend was in de oude app én meer handigheden. En dat allemaal in een geheel vernieuwde uitstraling! Met de mobiele app heb je altijd en overal jouw gehele administratie bij de hand en maak je eenvoudig facturen en offertes aan. Ook voeg je gemakkelijk jouw bonnetjes toe door er een foto van te maken.

Maak jij nog geen gebruik van de mobiele app? Download hem dan voor Android of iOS.

Mobiele app

Verbeteringen inkoop

Naast verbeteringen op het gebied van herkenning van inkoopfacturen, is het nu ook mogelijk om een extra bijlage toe te voegen aan een inkoopfactuur. Deze mogelijkheid vind je bij de inkoopfactuur onder het tweede tabje “Bijlage”.

Extra bijlage inkoopfactuur

Procentuele korting op prijs product in kortingsmodule

Er is een nieuwe optie bijgekomen in de kortingsmodule. Hierdoor is het mogelijk om een procentuele korting toe te passen op een product. Kies je voor deze optie, dan moet er in het tabblad “Voorwaarden” een product gekozen worden. Hier kun je ook het kortingspercentage opgegeven.

Bevestiging van offerte acceptatie sturen naar de klant

Heeft jouw klant de offerte geaccepteerd? Dan kun je hier een bevestigingsmail van versturen. Je kunt dit handmatig doen, maar kunt ook instellen dat dit automatisch mag gebeuren wanneer de offerte online geaccepteerd is. Lees hier hoe je de bevestigingsmail kunt versturen.

Blijf ons volgen

Vanaf nu zijn we ook op Instagram te vinden! Volg ons hier voor leuke nieuwtjes, updates van ons pakket en handige tips. Geen Instagram account? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

We blijven ontwikkelen en houden jullie op de hoogte!