Nieuw: directe koppeling met SnelStart

Voorheen was het al mogelijk naar SnelStart te exporteren, namelijk via CSV bestanden. Maar sinds SnelStart een online/web versie heeft uitgebracht is het mogelijk om de WeFact gegevens automatisch te exporteren naar de online Snelstart database.

Het partnerschap zorgt voor een mooie samenwerking tussen het sterke facturatiepakket WeFact van de ondernemer en het boekhoudpakket Snelstart van de boekhouder.

Samenwerking online facturatiepakket WeFact en boekhoudpakket Snelstart

Hoe leg ik de koppeling?

Ga in WeFact naar het exporteer overzicht. Hier kun je kiezen voor het exporteren naar SnelStart. Na het leggen van de koppeling kun je bepalen op welke grootboekrekeningen omzet geboekt mag worden. Je kunt afwijkende grootboekrekeningen kiezen op basis van de productgroepen in WeFact.

Wat kan er geëxporteerd worden?

Debiteuren, facturen, crediteuren en inkoopfacturen kunnen geëxporteerd worden. Je kunt er voor kiezen dit automatisch één keer per dag te laten exporteren of handmatig uitvoeren.

Snelstart database nog niet in de cloud?

Neem contact op met jouw accountant/boekhouder of direct met Snelstart als je zelf een abonnement afneemt. Eenmaal uw Snelstart database in de cloud, betekent dat je nooit meer data kwijt raakt en WeFact naadloos kan koppelen met de Snelstart boekhouding.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.