Offerte aanvraag? Bekijk hier een voorbeeld offerte!

‘Offerte maken voorbeeld’, ‘Offerte opstellen voorbeeld’, ‘Offerte aanvraag voorbeeld’, je zal deze woordcombinaties vast gegoogled hebben wanneer je voor de eerste keer de vraag hebt gekregen om een offerte voor een potentiële klant op te stellen. Daarom hebben we een voorbeeld offerte beschikbaar gemaakt in Excel. Download een standaard offerte in Excel hier.

Voorbeeld van een offerte
Waar je tevens een voorbeeld van een offerte vindt, is in het online facturatiepakket van WeFact. Dit pakket kent namelijk ook een offertemodule. Bij deze offertemodule is er een standaard offerte voor je opgesteld welke volledig naar wens is te personaliseren.

Voorbeeld van offerte WeFact

Het werken met WeFact voor het maken van offertes biedt je een aantal voordelen: eenvoudig producten selecteren, kortingen toevoegen en de offerte online kunnen versturen. Daarnaast heb je actueel inzicht op de status van de offerte voor goede opvolging. De ontvanger kan de offerte ook online accepteren en met één druk op de knop heb je een factuur aangemaakt vanuit de geaccepteerde offerte!

Offerte software voor meer opties

Offerte software kan vaak net dat extraatje bieden om het maken van offertes nóg eenvoudiger te maken en je klant te overtuigen. Zo heeft het gebruiken van WeFact de voordelen dat je offertes uit meerdere pagina’s kunnen bestaan en de offerte online verstuurd kan worden in PDF. Maar ook helpt WeFact dat de opvolging van een offerte goed verloopt. Zo kan de klant de offerte online accepteren en word je alert gemaakt om contact op te nemen wanneer de offerte bijna verlopen is.

Zelf een voorbeeld offerte maken? Ervaar zelf het gemak van WeFact en vraag een 30 dagen gratis proefperiode aan. Onze helpdesk helpt je de huisstijl volledig in te richten aan de hand van een offerte voorbeeld.

Je kan vandaag nog je eerste offerte maken!