Offerte aanvraag? Voorbeeld offerte vind je hier!

‘Offerte maken voorbeeld’, ‘Offerte opstellen voorbeeld’, ‘Offerte aanvraag voorbeeld’, je zal deze woordcombinaties vast gegoogled hebben wanneer je voor de eerste keer de vraag hebt gekregen om een offerte voor een potentiële klant op te stellen. Daarom hebben we een voorbeeld offerte beschikbaar gemaakt in Excel. Download een standaard offerte in Excel hier.

Voorbeeld van een offerte
Waar je tevens een voorbeeld van een offerte vindt is in het online facturatiepakket van WeFact. Dit pakket kent namelijk ook een offertemodule. Bij deze offertemodule is er een standaard offerte voor je opgesteld welke volledig naar wens is te personaliseren.

Voorbeeld van offerte WeFact

Het werken met WeFact voor het maken van offertes biedt je een aantal voordelen: eenvoudig producten selecteren, kortingen toevoegen en de offerte online kunnen versturen. Daarnaast heb je actueel inzicht op de status van de offerte voor goede opvolging. De ontvanger kan de offerte ook online accepteren en met één druk op de knop heb je een factuur aangemaakt vanuit de geaccepteerde offerte!

Probeer WeFact 30 dagen gratis!