Online boekhouden voor de ondernemer

WeFact heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een programma voor online boekhouden voor de ondernemer. Het is één pakket geworden om heel eenvoudig verkoopfacturen in te maken én om inkoopfacturen te verwerken. Online boekhouden was voor de ondernemer nog nooit zo simpel.

Zo stuurt de ondernemer eenvoudig via de mobiele app een verkoopfactuur met online betaallink naar zijn klant en kan de ontvanger deze factuur ook nog eens automatisch inlezen in zijn inkoop softwarepakket vanwege het UBL bestand dat meegestuurd wordt. Ook het verwerken van inkoopfacturen gaat door het boekhouden online in WeFact veel eenvoudiger door onze automatische herkenning van de data op de factuur. Een hoop efficiëntie voor de ondernemer dus!

Boekhouden online voor de accountant
WeFact koppelt met diverse boekhoudpakketten voor accountants. Hierdoor kan de ondernemer online boekhouden in WeFact en wordt dit dagelijks doorgezet naar het boekhoudpakket van de boekhouder of accountant. Dit betekent minder administratief werk voor de accountant en meer tijd om zich te richten op het adviseren van zijn klant.

Het online samenwerken op deze manier tussen ondernemer met online factureren in WeFact en accountant met het online boekhoudpakket maakt het cloud boekhouden compleet.

Vraag hier een proefperiode aan en ervaar het boekhouden online!