Op zoek naar een online offerte tool? Ontdek WeFact

Vaak is het gebruikelijk dat een potentiële klant eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvraagt. Je kan dan een offerte toe sturen. Uiteraard is het van belang dat deze offerte professioneel oogt, overtuigend is een een heldere prijsopgave bevat.

Om deze reden heeft WeFact in het pakket een online offerte tool ontwikkeld. Het offerteprogramma zorgt er voor dat je eenvoudig professionele offertes kan maken. Je bepaalt allereerst de opmaak van offertes in de huisstijl editor. Op deze manier kan je direct een online offerte maken. Met de boekhoudsoftware van WeFact werk je online in je browser of via je mobiele app.

De online offerte tool biedt de mogelijkheid om je klant online de offerte te laten accepteren. Dit scheelt een drempel ten opzichte van afdrukken, ondertekenen, inscannen en weer terug sturen!

De offerte tool houdt ook voor je in de gaten of de geldigheidstermijn bijna verloopt. Op deze manier kan jij zorgen dat er ook een goede follow-up kan plaatsvinden. Want een pro-actieve opvolging zorgt voor de meest succesvolle salesresultaten.

Ben jij nog op zoek naar een online offerte tool? Probeer dan gratis 30 dagen WeFact, de offerte maken software voor ondernemers. Zodat ook jij je offerte online maken kan!