Op zoek naar een programma om facturen te maken?

Van vrienden, collega’s en zelfs de boekhouder krijg je te horen dat ze dé oplossing voor je weten; een programma om facturen te maken. Maar grote kans dat zij andere specialisaties  hebben en zij nét weer andere werkprocessen hebben dan jij hebt. Daarom is het van belang dat je op zoek gaat naar een programma dat voor jóu de beste oplossing is. Hieronder daarom een aantal punten om houvast te vinden in je zoekproces.

Neem het advies mee
Advies van anderen, is helemaal niets mis mee, neem dit vooral mee. Vraag daarom rond wanneer je op een feestje bent of bij een afspraak. Met welke programma’s werk jij zoal voor je werk? Gebruik je een CRM systeem, urenregistratie of een programma om facturen te maken. Zoek deze programma’s wanneer ze je aanspreken eens op en vraag een proefperiode aan zodat je vanuit het pakket kan kijken hoe de workflow is.

Is het een goede fit?
Een van de belangrijkste punten van een online programma is dat het voor jou gebruiksvriendelijk is. Staat de interface je aan, kan je met de functionaliteiten overweg en kan je ook wat met de ingevoerde data (denk aan exporteren voor eigen opslag of om door te zetten naar je boekhouder). Maar daarnaast ook, kan iemand je helpen bij vragen? Sommige helpdesks zijn slecht bereikbaar, laten lang op zich wachten met een vraag per e-mail of je kan ze niet eens bellen. We leven al bijna in 2019 en ondersteuning zou een van de minste dingen moeten zijn waar je op kan rekenen. Een goed product is snel ontwikkeld, maar programma’s onderscheiden zich juist door net een stapje extra te zetten.

WeFact kan ingezet worden als programma facturen maken. Maar het belangrijkste is dat jij er als ondernemer goed mee overweg kan. Misschien is een branche specifiek pakket wel veel beter geschikt omdat er functies voor je missen binnen WeFact. Of heb je een opleiding gedaan met als specialisatie boekhouding, dan zal je meer mogelijkheden hebben in een boekhoudprogramma. WeFact zal je stimuleren een programma voor facturen te maken te kiezen waar jij blij van wordt als ondernemer!

Probeer WeFact vrijblijvend 30 dagen gratis.