Sneller je factuur betaald met betaallink

Benieuwd hoe jij ervoor kunt zorgen dat facturen zo snel mogelijk betaald worden? Meld je dan aan voor één van de volgende twee webinars!

2 juni Ondernemer: sneller je factuur betaald

3 juni Accountant of boekhouder: uitleg over gebruik van online betaalmogelijkheden

WeFact-Mollie

We zouden het bijna ouderwets kunnen noemen, want hoe vaak doe je het nog; handmatig een bedrag overboeken. Best wel spannend ook, helemaal met grote bedragen. Is de omschrijving, het bedrag en het rekeningnummer van de ontvanger wel goed?

Maak het je klanten daarom makkelijker. Bied een betaallink aan. Onderzoek wijst uit dat facturen waar een online betaalmogelijkheid bij zit wel 3x sneller betaald worden dan facturen waarbij je handmatig de boeking moet voldoen.

WeFact kent een integratie met Mollie. Mollie is een Nederlandse betaalprovider, die jou de online betaalmogelijkheden als bijvoorbeeld iDEAL, creditcard of andere oplossingen biedt.

Op deze manier wordt bij jouw factuur een linkje meegestuurd waardoor de factuur snel en eenvoudig betaald kan worden! Je ziet direct of de betaling succesvol is geweest.

Voordelen online betaalmogelijkheden aanbieden

  • 3x sneller betaald
  • Bespaar fouten
  • Direct inzicht of er betaald is
  • Naadloze koppeling tussen WeFact & Mollie

Start direct

Ben jij er klaar voor om online betaalmogelijkheden aan te bieden aan jouw klanten? Leg dan snel de koppeling tussen WeFact en Mollie!