Verbeterde integratie met Twinfield: automatische exportmogelijkheid

Vandaag is voor iedere WeFact Standard gebruiker de verbeterde integratie met Twinfield ter beschikking gesteld. Steeds meer accountants zien grote meerwaarde om de ondernemer met WeFact te laten werken en WeFact te koppelen aan het boekhoudpakket. Hierbij hoorden wij steeds vaker de vraag of de export naar Twinfield ook automatisch kon plaatsvinden. Met de nieuwe update geven we hier gehoor aan.

Instellen automatisering
Zodra in het menu bij “Exporteren” de koppeling met Twinfield is gemaakt, verschijnt er een vernieuwd dashboard met een actuele exporteerstatus.

Bij de instellingen voor de export naar Twinfield kan bij het blok “Automatisering” ingesteld worden wat er automatisch geëxporteerd dient te worden. De automatische export vindt eenmaal per dag rond 04:00 uur plaats. Daarnaast blijft het ook altijd mogelijk om handmatig een export te verrichten.

Documentlink
Naast de geautomatiseerde export is het ook mogelijk om in te stellen dat er een documentlink naar de factuur in WeFact beschikbaar wordt in Twinfield. Hierdoor kan de accountant (die toegang heeft tot de WeFact administratie) snel de factuur inzien.
Voor meer informatie over het instellen verwijzen we u door naar het volgende help-artikel.

Importeren debiteuren
Bij het starten van een nieuwe administratie in WeFact kan het handig zijn dat bestaande debiteuren geïmporteerd worden. Wanneer deze debiteuren in Twinfield bekend zijn kunt u deze zelf importeren. In het exportdasbhoard onder “Debiteuren” vindt u de knop “Importeren”, mits er nog geen debiteuren in WeFact staan.

Binnenkort: ophalen openstaande posten
WeFact heeft geen automatische bankkoppeling. Vandaar dat de vraag kwam of er gebruik gemaakt kan worden van de bankkoppeling die boekhoudpakketten wel hebben. De integratie met Twinfield zal binnenkort uitgebreid worden met de mogelijkheid om openstaande posten op te halen en hiermee openstaande facturen in WeFact op betaald te zetten. Houdt onze blog in de gaten voor de realisatie hiervan.

Heeft u nog vragen of wellicht suggesties om WeFact verder te verbeteren? Neem dan gerust contact op.

Reacties zijn gesloten.