Waarom je voor WeFact moet kiezen

Maak jij zelf je facturen in Word of Excel? Factureer je vanuit een boekhoudpakket op advies van je accountant? Of besteed je het zelfs helemaal uit? Wij vertellen je graag waarom én hoe dit gemakkelijker kan met WeFact!

WeFact is een online administratiepakket dat dagelijks wordt gebruikt door duizenden ondernemers. Met onze tool maak je het administratieproces een stuk makkelijker. Zo kun je zelf foutloos (periodieke) facturen en offertes maken in je eigen huisstijl of inkoopfacturen met ‘scan-en-herken’ eenvoudig verwerken, betalen en autoriseren. Daarnaast exporteert WeFact automatisch jouw financiële data naar het boekhoudpakket.

Facturen in Word of Excel

Gebruik je op dit moment Word of Excel om jouw klanten te factureren? Dit klinkt als geldbesparing, maar het kost je veel tijd en vergt oplettendheid. WeFact neemt je werk uit handen door bepaalde processen voor je te automatiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het automatisch versturen van herinneringen en periodieke facturen. Zo heb jij meer tijd over voor het werk dat je graag doet!

Door het automatisch berekenen van bedragen en het bijhouden van de factuurnummering, voorkomt WeFact dat je fouten maakt. Deze fouten zijn door handmatige acties in Word of Excel vaak snel gemaakt. In WeFact is het ook mogelijk om inkoopfacturen, offertes en andere documenten te verwerken. Daarnaast heb je met de WeFact app altijd je administratie bij de hand.

Boekhoudpakket

Als ondernemer heb je geen zin en tijd om je lang bezig te houden met de administratie. Boekhoudpakketten zijn vaak complex en lastig in gebruik. WeFact is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer en is door zijn overzichtelijkheid juist heel eenvoudig in gebruik. Je kunt snel jouw offertes of facturen versturen in je eigen huisstijl. Ook kun je gemakkelijk terugkerende facturen versturen als abonnement.

Daarnaast koppel je in een paar klikken het boekhoudpakket dat jouw accountant gebruikt aan WeFact. Zo komt jouw gehele administratie automatisch bij de accountant terecht en ben je nóg sneller klaar!

Administratie uitbesteden

Het volledig uitbesteden van jouw administratieve werkzaamheden zorgt voor minder zorgen. Wel kost dit veel geld, terwijl je met een administratiepakket zoals WeFact gemakkelijk zelf je administratie bijhoudt. Dit komt omdat WeFact erg overzichtelijk is. In het menu selecteer je snel welk onderdeel je nodig hebt; denk hierbij aan offertes, facturen of inkoopfacturen. Vul hierna alle gegevens in en maak gebruik van de actieknoppen om pijlsnel een actie uit te voeren.

Wil je het voortaan anders doen en op een slimmere en gemakkelijkere manier je administratie verwerken? Vraag dan een gratis 30 dagen proefperiode van WeFact aan en ervaar de voordelen zelf!