WeFact bestaat 10 jaar!

Het is alweer 10 jaar geleden dat WeFact begon en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom staat de maand oktober in het teken van ons 10 jarig bestaan. Vandaag, 1 oktober, willen we iedereen een terugblik geven hoe WeFact is ontstaan in 2005, toen online werken nog niet zo gebruikelijk was als nu.

2005: Het begin
Ondanks dat 2005 nog maar 10 jaar geleden is, waren er nog geen smartphones zoals de iPhone of Android telefoons en werkte bijna iedereen in Internet Explorer 6 op Windows XP. Jeroen Blox en Roel Korting, de oprichters van WeFact, waren in die tijd actief als zelfstandige webontwikkelaars. Bij beide speelde de behoefte om periodiek te factureren. In de bestaande facturatie-/boekhoudpakketten was hier geen mogelijkheid voor. Uit deze frustratie zagen Jeroen en Roel een uitdaging: het realiseren van een facturatiepakket waar iedere ondernemer zelf op een eenvoudige manier online zijn administratie in kan doen.

Ontwikkelen aan een betrouwbare en duurzame dienst
Al 10 jaar lang wordt er dagelijks doorontwikkeld. De input van deze doorontwikkeling is mede te danken aan de voortdurende feedback en suggesties van WeFact gebruikers om de producten nog beter te maken. Gedurende de jaren zijn de webtechnieken veel veranderd, net zoals de WeFact producten zelf. WeFact Standard heeft maar liefst drie keer een metamorfose ondergaan.

Vanaf het begin is de visie geweest om gebruiksvriendelijke producten met goede ondersteuning te leveren. Beslissingen en ontwikkelingen moe(s)ten bijdragen aan het algemeen belang: de producten beter maken voor zo veel mogelijk WeFact gebruikers. Inmiddels maken duizenden ondernemers dagelijks gebruik van de WeFact producten.

Waar blijft het feestje?
WeFact heeft deze maand een aantal verrassingen in petto. We kondigen enkele nieuwe functionaliteiten aan en hebben een ludieke actie in gedachten om digitaal factureren verder te promoten. Meer volgt gedurende deze maand.