WeFact maakt e-factureren eenvoudig met Simplerinvoicing koppeling van tradeinterop

“Online facturatieprogramma WeFact maakt het voor ondernemers mogelijk om eenvoudig en direct vanuit de software beveiligd te kunnen e-factureren. WeFact heeft daarvoor met PEPPOL Access Point provider tradeinterop een koppeling gerealiseerd met het netwerk van Simplerinvoicing, dat gebaseerd is op PEPPOL.”

Ondernemers die gebruik maken van WeFact hoeven hierdoor niet langer een account aan te maken bij een externe e-facturatie dienstverlener. Met de nieuwe koppeling kunnen ondernemers direct vanuit de software e-factureren via het beveiligde netwerk van Simplerinvoicing.

Eenvoudig e-factureren via Simplerinvoicing / Peppol
Organisaties vragen hun leveranciers in toenemende mate om facturen niet alleen elektronisch aan te leveren, maar ook via het beveiligde Simplerinvoicing netwerk. De Nederlandse overheid is hier een goed voorbeeld van. “Ook onze klanten krijgen hiermee te maken”, aldus Roel Korting, algemeen directeur van WeFact. “De koppeling van tradeinterop maakt het voor duizenden WeFact ondernemers mogelijk om zonder enige technische kennis of ingewikkelde procedures te kunnen e-factureren via Simplerinvoicing. Voor ons is dit een mooie stap naar de toekomst, waarin we blijven innoveren om elektronisch factureren zo eenvoudig mogelijk te maken voor ondernemers.”

Access Point as a Service
WeFact maakt voor deze koppeling gebruik van de Access Point as a Service (APaaS) oplossing van tradeinterop. Henk van Koeverden, directeur van tradeinterop: “Deze oplossing stelt softwareleveranciers in staat e-facturatie toegankelijk en drempelloos te maken. Ondernemers hoeven zich hierdoor niet bezig te houden met de technische aspecten van e-factureren en doordat wij het PEPPOL Access Point implementeren en beheren kunnen ook softwareleveranciers zich bezig houden met hun core business. Wij halen voor hen de complexiteit uit de implementatie.”

Over WeFact
Online facturatieprogramma WeFact is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, zodat zij zonder boekhoudkennis zelf de administratie kunnen voeren. Deze oplossing maakt het mogelijk om foutloos (periodiek) te factureren, waardoor veelgemaakte fouten in Word of Excel tot het verleden behoren. WeFact sluit naadloos aan en is officieel partner van onder andere Twinfield, Exact Online, Unit4 en SnelStart.
www.wefact.nl

Over tradeinterop
Tradeinterop helpt zzp, mkb, grote ondernemingen en softwareleveranciers bij het elektronisch uitwisselen van facturen en orders. Tevens ondersteunt tradeinterop organisaties bij het onboarden van leveranciers/klanten om te e-factureren en e-orderen. Kortom: wij maken interactie tussen klanten en leveranciers simpel.
www.tradeinterop.com