WeFact Standard update: ondersteuning kostenplaatsen en projecten voor Twinfield & Exact online

Maandag 23 januari hebben we een nieuwe update uitgebracht voor WeFact Standard. Deze update bestaat voornamelijk uit het optimaliseren van de boekhoudkoppelingen van Twinfield en Exact online. De boekhoudkoppelingen zijn verbeterd en ondersteunen vanaf nu ook kostenplaatsen en projecten.

Gebruiken?
Niet voor iedere ondernemer zal het gebruik van kostenplaatsen of projecten interessant zijn. Informeer daarom bij uw accountant of dit voor u of hen gewenst is om meer verdieping in uw omzet te creëren.

Instellen
Het instellen dat er kostenplaatsen en projecten meegegeven kunnen worden kan bij de exportinstellingen met het boekhoudpakket onder het kopje “Kostenplaatsen & projecten”. Het is mogelijkheid om het op administratieniveau, factuurniveau of factuurregelniveau op te geven.

Bij het aanmaken van een factuur zult u invoervelden zien. Kiest u er voor om het op factuurregelniveau te bepalen, dan kunt u de voorkeur kostenplaats en/of project ook opgeven bij een product.

Een voorbeeld van kostenplaats én project geactiveerd op factuurregelniveau:

Meer over het gebruik van kostenplaatsen en projecten en het inrichten in WeFact Standard leest u in het volgende help-artikel: Gebruik maken van kostenplaatsen en projecten.