WeFact Standard update: snelheidoptimalisaties, verbetering boekhoudkoppelingen en meer

Maandag 24 april is er een nieuwe update uitgebracht voor WeFact Standard. We hebben gewerkt aan snelheidsoptimalisaties, nieuwe icoontjes door het gehele pakket en kleinere verbeteringen. Daarnaast zijn er optimalisaties in de boekhoudkoppelingen gemaakt waar we u graag over informeren.

Boekhoudkoppeling meldingen
Synchronisatie meldingen werden in WeFact getoond als exporteer foutmeldingen. In veel gevallen was er geen sprake van een ‘fout’. Wanneer handmatig een factuur in WeFact op betaald wordt gezet, maar de boeking staat nog open in het boekhoudpakket leverde dit een foutmelding op. Dit is meestal het gevolg wanneer (de bank in) het boekhoudpakket nog niet is bijgewerkt.

We hebben nu onderscheid gemaakt tussen foutmeldingen, waarvoor handmatige actie vereist is, en meldingen waarbij de boeking nog open staat in het boekhoudpakket.

Exact Online: verzamelbetalingen en crediteringen
Wat nog ontbrak in de integratie met Exact Online was het ophalen van verzamelbetalingen, één betaling voor meerdere facturen, en de herkenning wanneer een factuur gecrediteerd was. In deze update hebben we dit verholpen waardoor deze scenario’s wel afgevangen worden.

Al enige tijd werken we aan een aantal nieuwe grote functionaliteiten in WeFact Standard. In de aankomende weken/maanden zullen er updates volgen waarin we gefaseerd deze functionaliteiten beschikbaar gaan stellen. Binnenkort zal u hier meer over lezen.

Heeft u nog suggesties of verbeteren voor WeFact Standard? Dan horen we deze graag.
Dit kan per e-mail aan helpdesk@wefact.nl.