WeFact Standard update: verbeteringen SEPA incasso, gebruik TAB toets en korting op een abonnement

Update

Naar aanleiding van feedback van onze gebruikers hebben we deze update voornamelijk aandacht besteed aan het verbeteren van handelingen. Graag informeren we u in dit bericht over deze wijzigingen.

Verbeteringen SEPA incasso
We ontvangen dagelijks vragen over het gebruik van de SEPA incasso. Het incassoproces zit aan regels vast die complex zijn en u niet in staat stellen een factuur direct te incasseren. Alle vraagstukken hebben we opnieuw bestudeerd en een actieplan gemaakt om het incasso proces duidelijker te maken. Daarnaast kunt u op het moment dat u een factuur verstuurt zelf vooraf bepalen in welke incassobatch deze geplaatst mag worden. Zo heeft u meer grip op wanneer een factuur geïncasseerd wordt.

TAB toets om snel factuurregels aan te maken
Op de factuur aanmaakpagina kunt u door middel van de TAB toets op uw toetsenbord snel door alle velden gaan. Belandt u bij het laatste veld van de factuurregel en drukt u nogmaals op de TAB toets, dan zal er een nieuwe factuurregel verschijnen. Zo kunt u eenvoudiger, zonder muis, extra factuurregels aanmaken.

Korting op een abonnement
Het was reeds mogelijk om op een factuurregel een korting te geven, op een specifiek abonnement van een debiteur kon dit nog niet. Het is nu mogelijk om bij een abonnement ook een kortingpercentage op te geven.

Mocht u zelf nog suggesties hebben voor WeFact Standard, dan horen wij die graag.