WeFact update: een eigen gemaakte offerte PDF gebruiken

Op woensdag 20 oktober hebben we een nieuwe update uitgebracht met vernieuwingen bij een offerte maken. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om je eigen PDF-documenten toe te voegen bij de offerte.

Gebruik je eigen gemaakte offerte

Heb je al een mooie offerte buiten WeFact om gemaakt? Dan kan je die nu toevoegen in jouw WeFact administratie! Er is namelijk een extra blok toegevoegd aan de offertepagina waarin je jouw offerte als PDF-document kan toevoegen. Heb je jouw offerte toegevoegd? Dan kan je in WeFact de opvolging bijhouden en kan de klant de offerte online accepteren.

Meer informatie en de video over hoe te gebruiken vind je in het help artikel: Eigen gemaakte offerte PDF gebruiken binnen WeFact.

Offerte opbouw, samengevoegd tot 1 PDF

Extra toevoeging bij de offerte

Maak je jouw offertes al in WeFact, maar wil je hier bijvoorbeeld een voorblad of vervolgpagina’s aan toevoegen? Dat kan nu ook! Kies er bijvoorbeeld voor om een titelpagina of inleidende brief toe te voegen. De geüploade PDF-bestanden worden samengevoegd met de offerte tot 1 bestand, zodat jij jouw offerte compleet naar de klant kan versturen.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over deze nieuwe functionaliteit, dan horen we dat graag op helpdesk@wefact.nl. Mis je zelf nog iets in het maken van offertes, laat het ons dan ook gerust weten.