WeFact update: eenvoudiger tekstopmaak toepassen en meer

Zojuist is er een nieuwe update uitgebracht voor WeFact. Het wordt hiermee gemakkelijker om teksten in offerte- en factuurregels te voorzien van opmaak en meer. Graag vertellen wij jullie in deze blog meer over de laatste ontwikkelingen.

Opmaak tekst

Het was in WeFact al mogelijk om tekst op te maken door gebruik te maken van codes. Door de nieuwe ontwikkelingen is het nu gemakkelijker om tekst op te maken bij factuur-, offerte- en abonnementregels of bij productomschrijvingen. Je kan de tekst selecteren en kiezen om hem vetgedrukt, schuingedrukt of onderstreept te maken. Het is zelfs mogelijk om alle drie de stijlen tegelijk toe te passen.

Update notificaties in WeFact

Daarnaast hebben we een functionaliteit toegevoegd, waardoor het mogelijk is om updates met jou te communiceren in WeFact. Zo ben jij meteen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Autorisatie datum van de bank

In onze vorige update werd het mogelijk om je bankrekening te koppelen aan jouw WeFact administratie. Het is hierbij belangrijk dat je om de 90 dagen opnieuw de koppeling autoriseert.

Met onze nieuwe update krijg jij duidelijk in jouw administratie te zien wanneer jouw autorisatie verloopt en kan je de autorisatie gemakkelijk verlengen.

Heb je vragen over bovenstaande nieuwe functionaliteiten of heb je suggesties wat verbeterd kan worden? Stuur ons dan een e-mail op: helpdesk@wefact.nl.