WeFact update: nieuwe factuur aanmaak- en bewerkpagina

Zojuist is er een nieuwe update uitgebracht voor WeFact. De factuur aanmaak- en bewerkpagina zijn vernieuwd. We rollen deze nieuwe pagina langzaam uit, maar je kunt zelf omschakelen naar de nieuwe pagina. We vertellen je er graag meer over!

Nieuwe factuur aanmaak- en bewerkpagina

We hebben hard gewerkt aan het vernieuwen van de factuur aanmaak- en bewerkpagina. Zoals je misschien al weet, hebben we dit een tijd terug ook gedaan voor de offertes. Vanaf nu hebben deze pagina’s dezelfde uitstraling en functionaliteiten, zoals een notitieregel toe te voegen, een regel tussen 2 bestaande factuurregels toe voegen, betere datumkiezer en is het duidelijk hoe je de debiteurgegevens van de debiteur of enkel deze specifieke factuur wijzigt.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe factuur aanmaakpagina? Klik dan vanaf de factuur aanmaakpagina op de melding om alvast over te schakelen naar de nieuwe factuurpagina.

Wanneer je hierop klikt, wordt de nieuwe factuur aanmaakpagina geactiveerd voor iedereen die toegang heeft tot de administratie. Hierna krijg je een korte rondleiding, waarin we een aantal veranderingen uitlichten. Deze rondleiding kun je altijd opnieuw starten.  

WeFact rondleiding factuurpagina

Binnenkort: nieuwe factuur bekijkpagina

Ondertussen werken we hard door aan het vernieuwen van de factuur bekijkpagina. Deze zal ook net als de offerte bekijkpagina gaan beschikken over een nieuw uiterlijk met mogelijkheid om direct de voorbeeld PDF te bekijken in WeFact zelf.

Heb je vragen over bovenstaande nieuwe functionaliteiten of heb je suggesties wat verbeterd kan worden? Stuur ons dan een e-mail op: helpdesk@wefact.nl.