WeFact update: nieuwe factuur bekijkpagina

Zojuist is er een nieuwe update uitgebracht voor WeFact waarin de eerder aangekondigde factuur bekijkpagina een nieuw uiterlijk heeft gekregen. Je kunt zelf al omschakelen naar de nieuwe pagina, door bij het bekijken/aanmaken van een factuur de aankondiging melding aan te klikken. Binnenkort wordt het nieuwe uiterlijk voor iedereen actief. Lees verder om meer te lezen over de update.

Nieuw uiterlijk factuur bekijkpagina

Begin juli hebben we de toevoeg- en bewerkpagina voor facturen voorzien van een nieuw uiterlijk. In deze update is ook de bekijkpagina voorzien van het nieuwe uiterlijk. Hiermee hebben alle factuurpagina’s een update gekregen.

De overstap naar het nieuwe uiterlijk passen we gefaseerd toe. Je kunt echter al de overstap zelf maken door op de factuur bekijk of aanmaakpagina de melding aan te klikken om over te schakelen naar het nieuwe uiterlijk.

Voorbeeld PDF bekijken

Op de bekijkpagina kun je met 1 klik direct de voorbeeld PDF bekijken. Zo kun je eenvoudig zien hoe de PDF er uit gaat zien voordat je op de actieknop voor het versturen van de factuur klikt.

iDEAL aanbieden? Starten met Mollie versimpelt

De afgelopen maanden hebben we ook gewerkt aan het verder verbeteren van de integratie met Mollie, onze partner waarmee het aanbieden van online betalingen voor jou mogelijk is zoals iDEAL, creditcard, Bancontact of Apple Pay. Kunnen je klanten facturen nog niet online betalen, kijk dan eens naar het gebruik van Mollie. Het aanbieden van een online betaallink verkort aanzienlijk het betaalgedrag! Bij een herinnering wordt zelfs 30% op de dag zelf betaalt. Meer over het aanbieden van Mollie bekijk je hier in de help: iDEAL aanbieden aan klanten.

Heb je vragen over bovenstaande nieuwe functionaliteiten of heb je suggesties wat verbeterd kan worden? Stuur ons dan een e-mail op: helpdesk@wefact.nl.