WeFact update: offerte sjablonen

Zojuist is er een nieuwe update uitgebracht voor WeFact. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van offerte sjablonen.

Het is al langere tijd mogelijk om eigen PDF bestanden te gebruiken bij de offerte. Denk hierbij aan een voorblad, tekstuele toelichting zoals algemene voorwaarden of afbeeldingen van jouw producten en/of werkzaamheden. Je kunt deze PDF bestanden toevoegen bij een offerte maken of bewerken. Vanaf deze update is het ook mogelijk om offerte sjablonen in te stellen. Wel zo handig als je vaker dezelfde PDF bestanden gebruikt!

Naast de PDF opbouw kun je ook losse bijlagen toevoegen aan het offerte sjabloon. Doordat de documenten bewaard worden, kun je snel uitgebreide offertes maken!

Er is een extra menu item gekomen voor deze offerte sjablonen. Deze vind je onder het kopje “Offertes” in het menu. Je vind hier een overzicht van alle offerte sjablonen, je kunt nieuw sjablonen aanmaken en huidige sjablonen bewerken.

Zodra er offerte sjablonen zijn gemaakt, zijn deze makkelijk toe te passen op een offerte. Kies bij het aanmaken van de offerte voor het gewenste sjabloon bij het onderdeel voor de document opbouw.

Meer over het gebruik van offerte sjablonen vind je in het helpartikel. Heb je vragen over bovenstaande nieuwe functionaliteiten of heb je suggesties wat verbeterd kan worden? Stuur ons dan een e-mail op: helpdesk@wefact.nl.