WeFact update: verbeteringen in de bank en de inkoop

Zojuist is er een nieuwe update uitgebracht voor WeFact. Hierin zijn een aantal mooie verbeteringen meegenomen voor de bank en de inkoop. Lees verder om meer te weten over deze update.

Verbeteringen bank

We zijn druk bezig geweest om de bank verder te ontwikkelen. Vanaf nu is het mogelijk om transacties waarvoor een match is gevonden automatisch te verwerken en is het mogelijk om alleen inkomende of uitgaande transacties te tonen in WeFact. We vertellen je er graag meer over.

Automatisch verwerken van transacties waarvoor een match is gevonden

Via “Instellingen Bank” is er een nieuwe instelling beschikbaar. Deze maakt het mogelijk dat transacties waarvoor een match is gevonden, automatisch verwerkt kunnen worden. Een handmatige actie is dus niet meer nodig! Alle transacties met een match worden meteen verwerkt en doorgezet naar het archief.

Alleen inkomende of uitgaande transacties zichtbaar

Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om alleen inkomende of uitgaande transacties zichtbaar te maken in WeFact. Gebruik jij alleen de verkoopkant in WeFact of juist alleen de inkoopkant? Dan is dit interessant voor jou! Dit scheelt je namelijk een heleboel werk wanneer je nu veel transacties (alle inkomende of uitgaande) “negeert”. Ook deze instelling kun je vinden via “Instellingen Bank”.

Kies je alleen voor “Inkoop: verwerk enkel uitgaande transacties en negeer inkomende”, dan zullen alleen de uitgaande transacties getoond worden in het transactie overzicht. Wel zijn de inkomende transacties terug te vinden in het transactie archief. Zo kun je deze transacties eventueel toch verwerken, mocht dit nodig zijn.

Verbeteringen in de inkoop

In deze update zitten ook een aantal verbeteringen in de inkoop. Zo is het makkelijker om een betaling in een betaalbatch voor een inkoopfactuur te annuleren. Je kunt dit nu namelijk ook op de bekijkpagina van de inkoopfactuur doen. Ook zijn er een aantal verbeteringen op de achtergrond uitgevoerd.

We zijn druk bezig met verdere verbeteringen in de inkoop op het gebied van herkenning. Hierover houden we jullie op de hoogte!

Heb je vragen over bovenstaande nieuwe functionaliteiten of heb je suggesties wat verbeterd kan worden? Stuur ons dan een e-mail op: helpdesk@wefact.nl.