WeFact update: vernieuwde offerte aanmaak- en bekijkpagina

Op donderdag 1 juli hebben we een nieuwe update uitgebracht met veel vernieuwingen aan de offerte module. Dit is de eerste update van een aantal updates die komende maanden volgen ten aanzien van het maken en gebruiken van offertes binnen WeFact. Naast de offertemodule werken we ook aan een andere grote functionaliteit. Hierover binnenkort meer. In dit blog bericht vertellen we graag wat er nieuw is in de update van 1 juli.

Nieuwe offerte aanmaak- en bekijkpagina

We hebben de pagina om een offerte te maken en te bekijken volledig vernieuwd. De vormgeving is vernieuwd conform de style waarin alle andere pagina’s van WeFact al waren. Deze nieuwe pagina’s stelt ons goed in staat om nu en de komende tijd nieuwe (veel gevraagde) functionaliteiten toe te voegen.

Nieuwe debiteur of product aanmaken

Vanaf de offerte maken pagina kun je nu direct een nieuwe debiteur toevoegen. Een venster verschijnt waarin je alle debiteurgegevens kunt invullen, inclusief de eerder gemiste telefoonnummer, extra contactgegevens en eigen velden.

Nieuwe regel toevoegen tussen 2 offerteregels

Een lange offerte gemaakt en een regel ergens tussenin voegen? Vanaf nu kun je eenvoudig een regel tussen 2 regels toevoegen op een offerte aanmaak- of bewerkpagina.

Notitieregel toevoegen

Het kan fijn zijn om een notitie toe te voegen voor een extra toelichting op de offerte. Daarom is er naast de knop “Offerteregel toevoegen” ook een knop “notitieregel” toegevoegd om een notitie (of een witregel) te maken.

Live voorbeeld van de offerte PDF

Na het invoeren van een offerte wil je natuurlijk zien hoe de offerte er in PDF uit komt te zien. We hebben daarom nu een live weergave

Zijn er vragen of onduidelijkheden over de nieuwe weergave of functionaliteiten, dan horen we dat graag op helpdesk@wefact.nl. Mis je zelf nog iets in het maken van offertes laat het ons dan ook weten.