Zelf een factuur opstellen; iedereen kan het

Waarom je facturatie niet hoeft uit te besteden aan je partner of financiële man, is heel simpel: dankzij hedendaagse oplossingen is het doen van je facturatie enorm eenvoudig geworden. Veel ondernemers hikken er enorm tegen op, een factuur opstellen. Het gaat om omzet waarbij je zeker wilt weten dat er niets fout gaat. En de Belastingdienst ligt op de loer voor iedereen die er een rotzooitje van maakt. Hoe pak je het aan om er zeker van te zijn dat het zelf factuur maken goed gaat?

Online tool
Een online factuurprogramma zorgt er voor dat gemakkelijk gemaakte fouten voorkomen worden. Zo is er een standaard factuur lay-out die voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst (maar kan naar wens worden aangepast). Worden optellingen voor de bedragen en btw automatisch door het programma gedaan en hoogt WeFact de factuurnummering chronologisch voor je op naar aanleiding van datum. Met WeFact kan je zelf een factuur maken als een echte professional!

Koppel met accountant
Naast een facturatieprogramma dat het factuur opstellen voor je stroomlijnt is het ook slim om na te denken hoe dit het beste naar je boekhouder doorgezet kan worden. Het is natuurlijk belangrijk dat je voor al je werkprocessen de beste online tool in zet, maar ideaal zou het natuurlijk ook zijn als deze pakketten met elkaar informatie uitwisselen. WeFact koppelt met verschillende boekhoudpakketten als Twinfield, Exact online, Unit4 Multivers, SnelStart en E-boekhouden. Dit zorgt er voor dat de zelf gemaakte facturen direct online doorgezet worden naar het pakket van je boekhouder. Zo hoef je niet meer per kwartaal zelf op te letten dat je de facturen aanlevert.

Met WeFact kan je eenvoudig een factuur opstellen en online doorzetten naar je accountant.

Ervaar het gemak van WeFact zelf en start een gratis 30 dagen proefperiode!