Exporteer je facturen naar de
online boekhoudsoftware van je accountant


WeFact als onderdeel van de boekhoudingExporteer je facturen van WeFact naar de online boekhoudsoftware van je accountant. Exporteer je facturen van WeFact naar de online boekhoudsoftware van je accountant.Op zoek naar een boekhoudpakket voor je administratie?


Voor de boekhouding van een onderneming gaan ondernemers vaak op zoek naar online boekhoudsoftware. Alleen een boekhoudpakket is voornamelijk bedoeld voor overzichten in grootboekrekeningen, btw aangiftes en het maken van de jaarrekening. Oftewel de zaken waar een accountant of boekhouder voor gestudeerd heeft. Voor een ondernemer is het voornamelijk belangrijk dat hij correcte facturen verstuurt, een goed overzicht bewaard en inzicht heeft in zijn inkopen. Voor deze zaken is geen online boekhoudsoftware vereist. Daarom is het veel fijner voor een ondernemer om te kijken naar goede facturatiesoftware waarbij het mogelijk is om deze gegevens online te exporteren naar het boekhoudpakket van de accountant.WeFact is een online facturatiepakket dat speciaal ontwikkeld is voor de ondernemer om op een gebruiksvriendelijke manier zelf verkoopfacturen te maken en inkoopfacturen te administreren. In een boekhoudpakket is het soms ook mogelijk om facturen te maken, maar vanwege de boekhoudtermen kan dit voor een doorsnee ondernemer heel lastig worden.Koppel met je accountant


WeFact is eenvoudig te koppelen aan de boekhouding software van je accountant. Debiteuren, verkoopfacturen, crediteuren en inkoopfacturen kunnen dagelijks geëxporteerd worden. Ook kunnen betalingen opgehaald worden uit het boekhoudpakket, zodat de facturen in WeFact ook op betaald komen te staan. Productgroepen voor de verkoop en kostencategorieën voor de inkoop zijn te koppelen aan afwijkende grootboekrekeningen waardoor deze informatie specifiek geboekt zal worden. Hierdoor zal er voor de boekhouder geen nabewerking meer nodig zijn en komt de informatie goed gestroomlijnd in hun boekhoudsoftware terecht.

WeFact is de meest gebruiksvriendelijke facturatiesoftware voor de ondernemer en koppelt met de boekhouding software waar jouw accountant mee werkt!

Zoek een accountant die met WeFact werkt
Proefperiode aanvragen

Probeer WeFact 30 dagen gratis. Daarna slechts € 12,50 per maand.Proefperiode aanvragen
Een ogenblik geduld...
Wat gebeurt er na 30 dagen?

Na 30 dagen ontvangt u bericht om te bestellen. WeFact kost € 12,50 per maand.
Uw proefperiode wordt nooit automatisch omgezet!Offertes maken, versturen en online laten accepteren


Met WeFact maak je eenvoudig offertes die je kunt versturen naar je klant.
Zodra je klant akkoord is kan deze de offerte online accepteren.
Met een enkele klik in WeFact zet je deze offerte vervolgens om in een factuur.

Offertes maken, versturen en online laten accepteren met WeFact

Professionele facturen versturen
volledig in je eigen huisstijl
ook in UBL


Professioneel uitziende facturen maken met factuur programma WeFact. Met onze huisstijl editor heb je 100% vrijheid om je huisstijl in te richten. Je kunt ook periodiek online factureren.

OpstartserviceTip!
Tijdens de proefperiode helpen wij je met het namaken en inrichten van je huisstijl!
Ook importeren wij relaties en producten voor je.


Volledige vrijheid bij het creëren van uw eigen huisstijl in uw facturen, offertes en e-mailberichten. Voeg blokken toe, pas kleuren aan, upload uw logo en uw briefpapier.

Sneller betaald krijgen met verschillende betaalmethodes


Krijg sneller betaald door bijvoorbeeld het aanbieden van iDEAL. Verstuur betaallinks met je facturen mee zodat je klant deze snel en eenvoudig kan voldoen.

Ook is het mogelijk om een digitale factuur automatisch bij je klanten te incasseren. Factuurprogramma WeFact kan incassobatches genereren die je aan kunt leveren bij jouw bank.


Volledige vrijheid bij het creëren van uw eigen huisstijl in uw facturen, offertes en e-mailberichten. Voeg blokken toe, pas kleuren aan, upload uw logo en uw briefpapier.

Inkoopfacturen en bonnetjes verwerken Gratis herkenning


Sleep je inkoopfacturen naar WeFact of stuur deze door naar je WeFact inkoop e-mailadres.
WeFact beschikt over gratis herkenning voor digitale PDF en UBL bestanden, zodat deze voor je herkend en klaargezet worden.
Je hoeft zo alleen nog maar de boekingen te controleren.

Ook kun je betaalbatches genereren die je kunt aanleveren bij jouw bank.Sleep uw inkoopfacturen naar WeFact of stuur deze door naar uw WeFact inkoop e-mailadres. WeFact beschikt over gratis herkenning voor digitale PDF en UBL bestanden, zodat deze voor u herkend en klaargezet worden. U hoeft zo alleen nog maar de boekingen te controleren.

Uw online facturatie altijd binnen handbereik


Digitaal factureren via iPhone en Android, eenvoudig en overal of een factuur opstellen direct na de opdracht. Dankzij WeFact was online facturatie nog nooit zo makkelijk.


WeFact appstore WeFact playstore
Digitaal factureren via iPhone en Android, eenvoudig en overal. Met uw mobiele telefoon beheert u uw volledige ZZP administratie.

Proefperiode aanvragen

Probeer WeFact 30 dagen gratis. Daarna slechts € 12,50 per maand.Proefperiode aanvragen
Een ogenblik geduld...
Wat gebeurt er na 30 dagen?

Na 30 dagen ontvangt u bericht om te bestellen. WeFact kost € 12,50 per maand.
Uw proefperiode wordt nooit automatisch omgezet!