Uw administratie in Twinfield

« Naar overzicht


Met de Twinfield module van WeFact kunt u uw administratie automatisch (één keer per dag) exporteren naar Twinfield. De volgende gegevens kunnen geëxporteerd worden:

  • Debiteuren
  • Facturen
  • Incassobatches
  • Crediteuren
  • InkoopfacturenTwinapps partner

De koppeling tussen WeFact en Twinfield is na een grondige kwaliteitscontrole door Twinfield gecertificeerd en voldoet aan alle kwaliteitseisen die Twinfield stelt. Met dit certificaat mag WeFact zich officieel gecertificeerd Twinapps partner noemen. Meer informatieHoe werkt het?

WeFact kan rechtstreeks communiceren met de webservice van Twinfield. WeFact weet precies welke gegevens nieuw of gewijzigd zijn, en dus welke gegevens geëxporteerd moeten worden.

Openstaande posten
Indien u de bankkoppeling heeft gelegd binnen Twinfield kan WeFact door middel van het ophalen van de openstaande posten facturen (automatisch) op betaald zetten.

Documentlink in Twinfield
U kunt inschakelen dat een documentlink zichtbaar is in Twinfield. Klik bij een boeking op de link om de factuur in WeFact te zien.

Kosteloos dankzij uw accountant

Is uw accountant bekend met WeFact? Dan is de boekhoudkoppeling volledig gratis!
Bekijk de accountants- en administratiekantoren die met WeFact werken.

Indien uw accountant niet bij ons bekend is kost de boekhoudkoppeling € 5,- per maand.
Bent u accountant?

WeFact kent een speciaal accountancy omgeving. Deze kosteloze omgeving biedt voordelen voor de ondernemer en het kantoor. Klik hier voor meer informatie