Nu is de tijd om te beginnen met
elektronisch factureren!


Elektronische facturatie met WeFact is eenvoudig en bespaart tijdWeFact maakt het mogelijk om eenvoudig elektronisch facturen te versturen naar uw klanten. WeFact is ook geschikt voor het elektronisch factureren overheid. Uw administratie is hiermee altijd op orde, facturen worden tijdig verstuurd en de klant krijgt een herinnering bij het verstrijken van de betaaltermijn. Ook helpt WeFact u met uw BTW-aangifte.


Uw administratie is met WeFact altijd op orde!Nu vrijblijvend uitproberen


6:23

Meer informatie over WeFact?Stuur ons een e-mail

Onze klanten over WeFactAl sinds 2010 gebruiken wij naar volle tevredenheid WeFact. Inmiddels verzenden wij jaarlijks meer dan 1000 facturen volledig digitaal. Jaarlijks besparen wij aanzienlijk met frankeren en enveloppen.
— Remco Schenderling, ZWN SchoonmaakdienstenAl sinds 2010 gebruiken wij naar volle tevredenheid WeFact. Inmiddels verzenden wij jaarlijks meer dan 1000 facturen volledig digitaal. Jaarlijks besparen wij aanzienlijk met frankeren en enveloppen.
— Remco Schenderling, ZWN SchoonmaakdienstenDe voordelen van
elektronisch factureren

Elektronische facturatie is dé oplossing voor ondernemers om eenvoudig en gemakkelijk zelf de administratie te kunnen voeren. Dankzij elektronisch factureren kan uw klant de factuur digitaal ontvangen en online betalen.

Elektronisch factureren doet u zelfs op locatie dankzij de mobiele app van WeFact.


Start vandaag nog met elektronisch factureren!

Proefperiode aanvragen
Een ogenblik geduld...
Wat gebeurt er na 30 dagen?

Na 30 dagen ontvangt u bericht om te bestellen. WeFact kost € 12,50 per maand.
Uw proefperiode wordt nooit automatisch omgezet!