Meerdere regels toevoegen aan een abonnement

Het is niet mogelijk om meerdere regels toe te voegen aan een abonnement. U dient voor ieder product of dienst een apart abonnement aan te maken. Wanneer abonnementen op dezelfde dag gefactureerd moeten worden, zullen deze op één factuur worden gezet.

Wat is het voordeel hiervan?

Door per product of dienst een apart abonnement te maken heeft u helder overzicht van alle abonnementen wanneer u een debiteur bekijkt. Dit geeft tevens de mogelijkheid om eenvoudig één specifiek abonnement op te zeggen en een goede historie te bewaren welke abonnementen een klant gehad heeft.

Een handig trucje...

Om snel meerdere abonnementen aan te maken, kunt u vóór de knop "Toevoegen" een vinkje zetten voor de optie 'nog een aanmaken', zie rechtsonder in de afbeelding. Op deze manier kunt u direct het volgende abonnement toevoegen.

Meerdere abonnementen tegelijk aanmaken is ook mogelijk. Dit kan vanuit de factuurpagina. Lees hiervoor het volgende helpartikel: Vanuit een factuur een abonnement aanmaken

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.