Hoe kunnen we u helpen?  Eigen velden toevoegen aan een debiteur, factuur of offerte

  Het is mogelijk om zelf velden aan te maken. U kunt per veld aangeven of u deze bij een debiteur, factuur en/of offerte wilt kunnen invullen.

  Waarvoor is dit interessant?

  In sommige gevallen wilt u meer informatie toevoegen en zijn deze velden niet standaard beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van een zorgverzekeringsnummer bij een debiteur, of extra informatie bij een factuur/offerte zoals een auto kenteken, de woning die verkocht is of een speciaal adres voor de afleverbon. 

  Naast het stappenplan hieronder kunt u ook de volgende uitlegvideo bekijken:

  Waar maak ik de eigen velden aan?

  Ga in het menu naar "Instellingen" en vervolgens op de geopende pagina naar het onderdeel "Eigen velden". Op deze pagina kunt u velden toevoegen, bewerken en verwijderen.

  U kunt zelf aangeven wat voor veldtype u handig vindt: een 1 regel tekstveld, groot tekstveld, datum veld, uitklapmenu, checkboxen of radiobuttons.
  Toevoegen van een eigen veld

  Wordt de informatie in de PDF of e-mail getoond?

  De gegevens worden standaard niet getoond. Maar u kunt uw huisstijl bewerken en zelf één of meerdere velden terug laten komen in de PDF of e-mail.
  Maak het eigen veld zichtbaar in de PDF
  Tip
  Wilt u het eigen veld niet weergeven indien deze niet is gevuld? Gebruik dan een conditie.

  Heeft u vragen over het gebruik van eigen velden, of hulp nodig bij het toevoegen of zichtbaar maken in uw huisstijl? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u erbij kunnen helpen.