Hoe kunnen we u helpen?



  Kan ik eigen velden toevoegen bij een debiteur, factuur of offerte?

  Het is mogelijk om zelf velden aan te maken. U kunt per veld aangeven of u deze bij een debiteur, factuur en/of offerte wilt kunnen invullen.

   

  Waarvoor is dit interessant?

  In sommige gevallen wilt u meer informatie toevoegen en zijn deze velden niet standaard beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van een zorgverzekeringsnummer bij een debiteur, of extra informatie bij een factuur/offerte zoals een auto kenteken, de woning die verkocht is of een speciaal adres voor de afleverbon.

   

  Waar maak ik de eigen velden aan?

  Ga in het menu naar "Instellingen" en vervolgens op de geopende pagina naar het onderdeel "Eigen velden". Op deze pagina kunt u velden toevoegen, bewerken en verwijderen.

  U kunt zelf aangeven wat voor veldtype u handig vindt: een 1 regel tekstveld, groot tekstveld, datum veld, uitklapmenu, checkboxen of radiobuttons.
  Toevoegen van een eigen veld

   

  Wordt de informatie in de PDF of e-mail getoond?

  De gegevens worden standaard niet getoond. Maar u kunt uw huisstijl bewerken en zelf één of meerdere velden terug laten komen in de PDF of e-mail.
  Maak het eigen veld zichtbaar in de PDF

  Heeft u vragen over het gebruik van eigen velden, of hulp nodig bij het toevoegen of zichtbaar maken in uw huisstijl? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u erbij kunnen helpen.

  Niet gevonden wat u zocht?
  Binnenkort beschikbaar
  Video guide Bekijk de video guide
  helpdesk@wefact.nl Mail ons
  +31 (0)85 - 732 57 00 Bel ons