Debiteurnummer(s) aanpassen

WeFact zal iedere debiteur automatisch een opeenvolgend debiteurnummer geven. Wilt u een debiteur een ander debiteurnummer geven dan kan dat.

Bij het aanmaken of bewerken van een debiteur vindt u rechtsboven het debiteurnummer. Door op het debiteurnummer te klikken verschijnt een tekstveld waar u zelf een debiteurnummer kunt invullen.
Debiteurnummer wijzigen

In bulk omnummeren

Het is mogelijk om uw debiteurnummers in bulk laten omnummeren door onze helpdesk.

U kunt een export maken naar Excel van al uw debiteuren via het menu “Exporteren” submenu “Bestanden”. In het Excel bestand voegt u een kolom toe met het nieuwe nummer. Het Excel bestand levert u per e-mail aan bij onze helpdesk op e-mailadres helpdesk@wefact.nl. Het laten omnummeren van debiteuren is niet kosteloos, wij brengen hiervoor € 50,- excl. btw in rekening.

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

• Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.