Logo toevoegen

Ga in het menu naar "Instellingen", in het submenu kunt u vervolgens klikken op "Bedrijfsgegevens". Op deze pagina vindt u al uw bedrijfsinformatie, waaronder ook de mogelijkheid om een logo te uploaden als PNG, GIF, JPEG of JPG. U kunt uw logo direct verwerken op uw PDF facturen, offertes en overige huisstijltemplates.


 

Logo tonen in een e-mail bericht

Het is ook mogelijk om uw logo te tonen in uw e-mailberichten. Ga hiervoor naar menuknop "Instellingen" submenu "Huisstijl". Klik op het gewenste e-mailbericht uit de rechter tabel. Het logo kan vervolgens worden getoond door de volgende variabele toe te voegen: [logo=100].
De '100' staat voor de breedte en kunt u aanpassen naar de gewenste grootte, bijvoorbeeld [logo=75] of [logo=225]. Om te zien of het logo de juiste grootte heeft kunt u een testbericht naar uzelf e-mailen door rechtsonder te klikken op "Testbericht versturen?". Vul hier uw e-mailadres in en klik op "Bewerking opslaan". Het testbericht wordt nu verzonden.

Tip

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.