WeFact Standard Help > Huisstijl

Kan ik mijn briefpapier PDF gebruiken voor o.a. facturen?
U kunt uw eigen briefpapier gebruiken en de huisstijl binnen WeFact Standard hier precies op afstemmen. Verstuurt u een factuur per post of wilt u een factuur afdrukken, dan zal de vraag gesteld worden of u het met of zonder briefpapier wilt. Versturen per e-mail gebruikt altijd het briefpapier.

Waar kan ik mijn briefpapier uploaden?
Ga in het menu naar "Instellingen" en kies in het submenu voor "Huisstijl". Hier vindt u 2 kolommen, de linkerkolom zijn de PDF huisstijl documenten. Klik een document aan.

Aan de rechterkant (of bovenkant) van het A4-document vindt u een aantal opties. Onder het kopje "PDF-bestand briefpapier" vindt u de mogelijkheid om briefpapier te uploaden. Het briefpapier moet een PDF bestand zijn in A4 formaat.

Let op: u dient uw briefpapier bij ieder huisstijl document apart te uploaden.