WeFact HelpWeFact Help > Huisstijl

Kan ik meerdere huisstijlen toevoegen?
Vanuit uw huisstijl overzicht kunt u extra huisstijlen opmaken. Dit kan voor een handelsnaam zijn, maar kan ook gebruikt worden om facturen in een andere taal te versturen. De Engelse en Duitse huisstijl zijn al voor u vertaald en kunt u kiezen bij het aanmaken van een nieuwe huisstijl.


Een nieuwe huisstijl aanmaken
Ga in het menu naar "Instellingen" en kies in het submenu "Huisstijl". U vindt rechts bovenin in de grijze balk een link "Nieuwe huisstijl toevoegen".

Na het klikken op deze link verschijnt er een venster. U kunt hier de naam van de huisstijl invullen en welke basis template gebruikt mag worden:
  • WeFact beschikbare talen
    Deze talen zijn door ons reeds vertaald en gereed voor gebruik. U kunt kiezen uit Nederlands, Engels, Duits en Frans.
  • Dupliceer eigen taal
    Maak een kopie van uw huidige huisstijl. Daarna kunt u aanpassingen doen en/of vertalen.
Verschillende huisstijlen bewerken
Wanneer u meer dan 1 huisstijl heeft, vindt u rechts bovenin in de grijze balk (waar voorheen de link "Nieuwe huisstijl toevoegen" stond) een uitklapmenu. Hier kunt u de huisstijl kiezen die u wilt bewerken. Tevens vindt u daar de mogelijkheid om nog een nieuwe huisstijl toe te voegen.
Voorkeur huisstijl van een debiteur
Bij het aanmaken of bewerken van een debiteur vindt u de mogelijkheid om een voorkeur huisstijl in te stellen. Deze huisstijl wordt altijd toegepast bij het aanmaken van een factuur. Deze instelling vindt u in het blok "Facturatie" en de instelling heet "Huisstijl".
Afwijkende huisstijl gebruiken bij een factuur/offerte
U kunt altijd per factuur/offerte alsnog een afwijkende huisstijl selecteren. Wanneer u een factuur/offerte bekijkt, bewerkt of een nieuwe toevoegt vindt u bovenaan de mogelijkheid om de huisstijl te wijzigen.
Heeft u vragen of hulp nodig bij het instellen van uw huisstijl. Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u hierbij kunnen ondersteunen.

Vul onderstaand formulier in:


Versturen