Hoe kunnen we u helpen?  Meerdere huisstijlen toevoegen

  Vanuit uw huisstijl overzicht kunt u extra huisstijlen opmaken. Dit kan voor een handelsnaam zijn, maar kan ook gebruikt worden om facturen in een andere taal te versturen. De Engelse, Franse en Duitse huisstijl zijn al voor u vertaald en kunt u kiezen bij het aanmaken van een nieuwe huisstijl.

  Een nieuwe huisstijl aanmaken

  Ga in het menu naar "Instellingen" en kies in het submenu "Huisstijl". U vindt rechts bovenin in de grijze balk een link "Nieuwe huisstijl toevoegen".

  Na het klikken op deze link verschijnt er een venster. U kunt hier de naam van de huisstijl invullen en welke basis template gebruikt mag worden:

  • WeFact beschikbare talen
   Deze talen zijn door ons reeds vertaald en gereed voor gebruik. U kunt kiezen uit Nederlands, Engels, Duits en Frans.
    
  • Dupliceer eigen taal
   Maak een kopie van uw huidige huisstijl. Daarna kunt u aanpassingen doen en/of vertalen.

  Nieuwe huisstijl taal toevoegen

  Huisstijlen bewerken

  Wanneer u meer dan 1 huisstijl heeft, vindt u rechts bovenin in de grijze balk (waar voorheen de link "Nieuwe huisstijl toevoegen" stond) een uitklapmenu. Hier kunt u de huisstijl kiezen die u wilt bewerken. Tevens vindt u daar de mogelijkheid om nog een nieuwe huisstijl toe te voegen.
  Huisstijl bewerken, kies de taal die u wilt bewerken

  Voorkeur huisstijl bij een debiteur

  Bij het aanmaken of bewerken van een debiteur vindt u de mogelijkheid om een voorkeur huisstijl in te stellen. Deze huisstijl wordt altijd toegepast bij het aanmaken van een factuur. Deze instelling vindt u in het blok "Facturatie" en de instelling heet "Huisstijl".
  Voorkeurstaal instellen bij een debiteur

  Afwijkende huisstijl bij een factuur/offerte

  U kunt altijd per factuur/offerte alsnog een afwijkende huisstijl selecteren. Wanneer u een factuur/offerte bekijkt, bewerkt of een nieuwe toevoegt vindt u bovenaan de mogelijkheid om de huisstijl te wijzigen.
  Afwijkende taal bij factuur of offerte instellen
  Heeft u vragen of hulp nodig bij het instellen van uw huisstijl. Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u hierbij kunnen ondersteunen.

  Tip

  Nog meer tips over de mogelijkheden van meerdere huisstijlen?