Hoe download ik bankafschriften bij de Rabobank?
Ga naar het online bankieren van Rabobank. In het menu aan de linkerkant vindt u de menuknop "Downloaden transacties", klik hier op.

Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om op 2 manieren uw afschriften te downloaden:
  1. Selecteer uw specifieke rekening(en) en geef de periode op die u wilt downloaden.
  2. Onderaan kunt u het meest recente afschrift downloaden aan de hand van uw laatste keer downloaden.

Wanneer u frequent uw bankafschrift download, is de tweede methode handig om te gebruiken.

Bestandsformaat
Selecteer bij de Rabobank voor het bestandsformaat: CAMT

Inlezen van de bankafschrift in WeFact
Het CAMT bankafschriftbestand is vervolgens in WeFact in te lezen door in het menu te gaan naar "Facturen" en dan in het submenu te kiezen voor "Bankafschrift inlezen". Meer informatie over het inlezen van de bankafschriften in WeFact vindt u in het volgende help-artikel: Bankafschriften inlezen en matchen aan facturen.