Bankafschriften downloaden bij de ABN Amro

We adviseren om gebruik te maken van de directe bankkoppeling, zodat banktransacties automatisch in WeFact komen. Lees hier meer.

Ga naar het online bankieren van ABN Amro. Selecteer links in het menu "Betalen" en in het submenu "Mutaties downloaden". Selecteer vervolgens de betreffende rekening(en) en kies de periode waarvan u de bankafschriftenen wilt downloaden.

CAMT formaat

Selecteer bij de ABN Amro voor het bestandsformaat: CAMT.
ABN Amro levert het bestand aan als ZIP bestand: een map met meerdere CAMT bestanden. U kunt het ZIP bestand inlezen in WeFact als CAMT, en hoeft dus niet uitgepakt te worden.

Inlezen van de bankafschrift in WeFact

Het CAMT bankafschriftbestand is vervolgens in WeFact in te lezen door in het menu te gaan naar "Bank" en dan in het submenu te kiezen voor "Transacties". Meer informatie over het inlezen van de bankafschriften in WeFact vindt u in het volgende help-artikel: Bankafschriften handmatig uploaden

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.