Hoe kunnen we u helpen?  Kan ik een pakbon/werkbon genereren?

  Het is mogelijk om in WeFact een pakbon, werkbon, afleverbon of opdrachtbevestiging te genereren. Het genereren gebeurt op basis van een (concept)factuur.
   

  Activeren in WeFact

  Standaard staat deze functionaliteit uitgeschakeld. Om het in te schakelen gaat u in het menu "Instellingen". Op de geopende pagina gaat u naar het onderdeel "Facturatie" en vindt u onderaan het blok "Pakbon/werkbon". Hier kunt u de functionaliteit inschakelen door een vinkje te zetten. WeFact zal vragen hoe u de bon wilt noemen, afhankelijk van hoe u de functionaliteit gaat inzetten.
   

  Aanpassen van de huisstijl

  Na het inschakelen, verschijnt er in de huisstijl een nieuw PDF document overeenkomstig met de naam zoals je gekozen hebt bij het inschakelen. Ga in het menu bij "Instellingen" en het submenu "Huisstijl" naar dit PDF document.

  WeFact probeert automatisch een eerste opzet te doen op basis van uw factuur PDF. U bent echter vrij om het uiterlijk volledig naar wens aan te passen en bijvoorbeeld de bedragen weg te halen.

   

  Hoe genereer ik de PDF?

  Het genereren gebeurt op basis van een (concept)factuur. Wanneer u een factuur bekijkt of heeft aangemaakt vindt u bovenaan een grote actieknop "Pakbon afdrukken", of de naam die u gekozen heeft.

  Niet gevonden wat u zocht?
  Binnenkort beschikbaar
  Video guide Bekijk de video guide
  helpdesk@wefact.nl Mail ons
  +31 (0)85 - 732 57 00 Bel ons