Hoe kunnen we u helpen?  Pakbon, werkbon, leveringsbon en opdrachtbevestiging genereren

  Het is mogelijk om in WeFact een pakbon, werkbon, leveringsbon en opdrachtbevestiging te genereren. Het genereren gebeurt op basis van een (concept)factuur. U kunt deze documenten afdrukken of per e-mail versturen.

  Activeren in WeFact

  Standaard staat deze functionaliteit uitgeschakeld. Om het in te schakelen gaat u in het menu "Instellingen". Op de geopende pagina gaat u naar het onderdeel "Facturatie" en vindt u onderaan het blok "Pakbon/werkbon". Hier kunt u de functionaliteit inschakelen door een vinkje te zetten. U kunt één of meerdere documenten aanvinken en tegelijkertijd gebruiken.
  Instellingen pakbon/werkbon en meerdere documenten genereren

  Aanpassen van de huisstijl

  Na het inschakelen, verschijnt er in de huisstijl voor elk documenttype een PDF document én e-mail bericht. Ga in het menu naar "Instellingen" en vervolgens het submenu eronder "Huisstijl".

  WeFact probeert automatisch een eerste opzet te doen op basis van uw factuur PDF. U bent echter vrij om het uiterlijk volledig naar wens aan te passen en bijvoorbeeld de bedragen weg te halen.

  Hoe genereer ik de PDF?

  Het genereren gebeurt op basis van een (concept)factuur. Wanneer u een factuur bekijkt of heeft aangemaakt vindt u bovenaan een grote actieknop "Document genereren", of indien u maar 1 documenttype actief heeft deze naam van dit documenttype. Wanneer u hier op klikt heeft u de keuze het document te genereren of per e-mail te versturen. Per e-mail kunt u het bericht altijd nog personaliseren.
  Pakbon/werkbon en andere documenten genereren voor een factuur