Iemand toegang verlenen tot mijn administratie

De eigenaar heeft deze rechten en per medewerker kan aangegeven worden of hij/zij ook nieuwe medewerkers mag toevoegen. Indien u de rechten niet heeft zal u de knop "Medewerker toevoegen" niet zien.

Nieuwe medewerker toevoegen

Ga in het menu naar "Medewerkers" en klik op de actieknop "Medewerker toevoegen". Vervolgens dient de voornaam, achternaam en het e-mailadres van de (nieuwe) medewerker ingevoerd te worden. Hierbij is meteen te bepalen welke rechten deze medewerker heeft in de WeFact administratie en of deze medewerker zelf ook medewerkers mag toevoegen/beheren.

Zodra de medewerker is toegevoegd zal er een e-mail notificatie gestuurd worden. Is het een nieuwe WeFact gebruiker zal de e-mail ook persoonlijke inloggegevens bevatten.