WeFact Standard Help > Medewerkers

Hoe verleen ik de helpdesk van WeFact toegang tot mijn administratie?
Voor sommige vraagstukken is het voor ons noodzakelijk om mee te kijken in uw administratie. U hoeft niet (langer) uw eigen persoonlijke inloggegevens te verstrekken.

In uw WeFact administratie ziet u rechtsboven aan de zijkant van uw scherm een groen blokje met "Help". Klik hierop, om de help sectie te openen. Bovenaan deze helpsectie vindt u de mogelijkheid om WeFact toegang tot uw administratie te verlenen.

Toegang ontzeggen
Wanneer de helpdesk u geholpen kunt u de toegang ook zelf weer ontzeggen voor WeFact. Dit doet u op dezelfde manier waarop u de toegang heeft verleend: klik op het groene blokje "Help" aan de rechterkant van uw scherm, bovenaan vindt u de knop om de toegang te ontzeggen.