Hoe verleen ik de helpdesk van WeFact toegang tot mijn administratie?

Voor sommige vraagstukken is het voor ons noodzakelijk om mee te kijken in uw administratie. U hoeft niet (langer) uw eigen persoonlijke inloggegevens te verstrekken.

In uw WeFact administratie ziet u rechtsboven aan de zijkant van uw scherm een groen blokje met "Help". Klik hierop, om de help sectie te openen. Bovenaan deze helpsectie vindt u de mogelijkheid om WeFact toegang tot uw administratie te verlenen.
    WeFact helpdesk toegang geven

Toegang ontzeggen

De toegang zal automatisch na een aantal dagen ingetrokken worden.
    U kunt ook zelf de toegang weer ontzeggen. Dit doet u op dezelfde manier waarop u de toegang heeft verleend: klik op het groene blokje "Help" aan de rechterkant van uw scherm, bovenaan vindt u de knop om de toegang te ontzeggen.

Niet gevonden wat u zocht?
    Binnenkort beschikbaar
    Video guide Bekijk de video guide
    helpdesk@wefact.nl Mail ons
    +31 (0)85 - 732 57 00 Bel ons