WeFact administratie opzeggen

Ga binnen de WeFact administratie rechtsbovenin naar het administratie overzicht, als u nog niet in het administratie overzicht zit. In het administratie overzicht ziet u uw administratie(s).

Bij de betreffende administratie staat rechtsonderin het blok een instellingen icoontje. Klik met uw muis hierop, er zal een actielijst verschijnen. Hier vindt u ook de mogelijkheid "Opzeggen". Na het klikken op opzeggen zal er een venster verschijnen waarin u kunt aangeven per wanneer.

Tip! Maak voordat uw administratie wordt beëindigd een export van uw financiële data. Zo kunt u blijven voldoen aan uw bewaarplicht. U kunt uw data naar Excel exporteren en uw facturen naar PDF.

Een WeFact administratie is alleen door de eigenaar op te zeggen.WeFact administratie opzeggen