Hoe kunnen we u helpen?  Conceptfactuur inplannen voor verzenden

  Een conceptfactuur die u nog niet heeft verstuurt kunt u inplannen. Dat wil zeggen dat u opgeeft op welke datum en tijd WeFact de factuur voor u mag versturen. Zo hoeft u niet zelf meer te onthouden dat u een bepaalde conceptfactuur pas op een bepaalde datum kan versturen.

  Een ingeplande conceptfactuur kunt u herkennen aan de status "Concept (ingepland)". In het factuuroverzicht staat in de kolom "Factuurdatum" de datum en het tijdstip waarop de factuur verstuurd gaat worden.

  Hoe plan ik een conceptfactuur in?

  De functie "Factuur inplannen" vindt u op de bekijkpagina van een conceptfactuur. Aan de rechterkant vindt u bij de overige acties een blauw linkje "Factuur inplannen".
  Conceptfactuur inplannen voor automatisch versturen

  Kan ik ook meerdere conceptfacturen tegelijk inplannen?

  Ja, het is mogelijk om meerdere conceptfacturen tegelijk in te plannen. Dit kan door in het menu naar "Facturen" te gaan en bij het factuuroverzicht te filteren op de status "Concept". Vervolgens kunt u de betreffende conceptfacturen aanvinken en onderaan in de dropdown kiezen voor "Factuur inplannen". U krijgt nu een pop-up scherm om de datum en tijd te bepalen voor het versturen van alle gekozen conceptfacturen.

  Tip

  U kunt ook een offerte inplannen om automatisch te laten versturen