Hoe kunnen we u helpen?  Eigendom overdragen: nieuwe WeFact eigenaar

  Van een WeFact administratie is één WeFact gebruiker/medewerker de eigenaar. Ga binnen een administratie in het menu naar "Medewerkers". Wie de eigenaar is herkent u aan het label "Eigenaar" bij de bewuste WeFact gebruiker.

  De eigenaar is de enige die een WeFact administratie kan bestellen en opzeggen.

  Verzoek om eigendom overdracht

  U kunt vanuit uw administratie (of het administratie overzicht) een nieuwe eigenaar instellen. Navigeer binnen een administratie naar "Medewerkers". Via het tandwieltje bij medewerkers kunt u kiezen voor "Maak eigenaar".

  Er zal een venster verschijnen waarin u de nieuwe eigenaar kunt kiezen, vervolgens dient u te bevestigen met uw wachtwoord.
  Eigendom overdragen

  Mocht u een fout hebben gemaakt kunt u het verzoek natuurlijk altijd nog intrekken. Ook dit kunt u doen vanaf de medewerkerspagina (of het administratie overzicht).

  Eigendom accepteren

  De persoon die u instelt als nieuwe eigenaar dient dit verzoek eerst te accepteren, tot die tijd blijft u de eigenaar van de administratie. De nieuwe eigenaar kan het verzoek ook weigeren.

  Indien de administratie nog een proefperiode is wordt het eigendom per direct overgezet, omdat er nog geen verplichtingen aan de administratie zitten.