Instellen van twee-staps authenticatie

Om uw administratie extra te beveiligen kunt u gebruik maken van twee-staps authenticatie. Door het inschakelen wordt er na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd naar een authenticatiecode. Deze authenticatiecode kunt u vinden in een app op uw mobiele telefoon.

Twee-staps authenticatie inschakelen

1. Gebruik rechtsboven in de WeFact administratie het gebruikersicoontje om naar uw profielinstellingen te gaan.
  2. Download een authenticator app, zoals Google Authenticator voor iPhone of Android.
  3. Scan de weergegeven QR-code met de mobiele app.
  4. Vul in WeFact de code in die op de authenticatie app verschijnt.
  5. Vul in WeFact uw persoonlijke mobiele telefoonnummer in, u ontvangt een bevestigingscode.
  6. Verifieer met de zojuist ontvangen SMS-code.

U heeft nu succesvol twee-staps authenticatie ingeschakeld!
De eerstvolgende keer dat u inlogt zal WeFact na het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord om een authenticatiecode vragen. Deze authenticatiecode kunt u in de authenticator app op uw mobiele telefoon terugvinden.

Ik heb de authenticator app niet meer. Hoe log ik nu in?

Heeft u niet meer de beschikking over de authentcator app? Klik dan hier voor een uitleg hoe u toch kunt inloggen.

Twee-staps authenticatie uitschakelen

Wilt u de twee-staps authenticatie beëindigen? Klik dan hier.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

• Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.