Hoe kunnen we u helpen?  Aanhef toevoegen

  In de huisstijl kunt u eenvoudig een aanhef toevoegen om te gebruiken in uw correspondentie. Het is mogelijk om een aanhef te gebruiken in zowel de PDF documenten als in e-mailberichten.

  Aanhef in PDF document

  Kies in het menu voor "Instellingen" submenu "Huisstijl". In de linkerkolom klikt u nu op het document waar de aanhef gewenst is. Door het tekstblok met het klantadres aan te klikken, kan onderaan worden gekozen voor "Klantadres met aanhef". De aanhef is nu in het waarde veld toegevoegd. U kunt vervolgens zelf bepalen welke aanhef u voor een man en vrouw wenst te gebruiken door een tekst in te geven (bijvoorbeeld meneer) tussen:

  • [is_man]…[/is_man]
  • [is_vrouw]…[/is_vrouw]

  Aanhef in PDF

  Aanhef in e-mailbericht

  Kies op de huisstijlpagina in de rechterkolom voor het gewenste e-mailbericht. Hier is het tekstbericht volledig naar wens aan te passen. In het e-mailbericht dienen de variabelen handmatig toegevoegd te worden. Dit kan middels de beschikbare variabelen kolom aan de rechterzijde van het bericht. Zet de cursor op de gewenste positie in het tekstbericht en klik op "Condities" en vervolgens "Debiteur is man" en "Debiteur is vrouw". Eventueel kan er ook een conditie voor afdeling of familie toegevoegd worden. De gewenste aanhef is vervolgens tussen de condities te plaatsen.

  Voorbeeld in e-mailbericht factuur

  Beste [is_man]heer[/is_man][is_vrouw]mevrouw[/is_vrouw] [factuur_voorletters] [factuur_achternaam],
  Aanhef in e-mail bericht