Productgroepen gebruiken

Productgroepen zijn gemakkelijk voor het groeperen van producten en om omzet gespecificeerd te exporteren naar een boekhoudpakket.

Groeperen

In het menu bij "Producten", submenu "Productgroepen", kunnen productgroepen aangemaakt worden. Bij het aanmaken is er de mogelijkheid om een naam aan de productgroep te geven en kan er direct aangevinkt worden welke producten er aan deze groep toegevoegd mogen worden. 

Tijdens het facturen maken, kan bij het selecteren van een product gefilterd worden op een specifieke productgroep. Dit kan handig zijn om het juiste product snel te vinden.

Richting het boekhoudpakket

WeFact heeft de mogelijkheid om alle gegevens online door te zetten naar het boekhoudpakket van de accountant. Vaak is het gewenst om specifiek in te kunnen zien waar de omzet uit gegenereerd is door middel van bepaalde categorieën. Binnen WeFact is het mogelijk om de productgroepen te koppelen aan specifieke grootboekrekeningen van het boekhoudpakket. Deze instelling is te doen bij de instellingen van het boekhoudpakket in het menu bij "Exporteren". Dit zorgt ervoor dat de omzet direct gespecificeerd in het boekhoudpakket terecht komt en de boekhouder hier geen nabewerkingen meer voor hoeft te doen. 

Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.