Een factuur direct de status betaald meegeven

Het is in WeFact mogelijk een factuur voor verzenden direct de status betaald te geven. U kunt er daarna voor kiezen om de factuur nog te versturen of deze alleen als betaald te kenmerken.

Wanneer u een factuur aanmaakt kunt u de status toekennen op de bewerkpagina.
Rechts bovenin vind u de status van de factuur. In het geval van een nieuwe factuur heeft deze altijd de status “Concept”. Wanneer u hierop klikt verschijnt er een uitklapmenu met de te selecteren statussen. Kies voor de status “Betaald” en gebruik onderaan de pagina de actieknop “Toevoegen” om de betreffende actie op te slaan. Uw factuur heeft nu de status “Betaald”.

Kan ik deze status ook tonen aan de klant?

Bij het aanmaken van de PDF factuur, zal herkend worden dat deze de status “Betaald” heeft. Op de factuur komt dan te staan: “Deze factuur is reeds voldaan”. Deze tekst kunt u naar wens aanpassen in de huisstijl van uw factuur via de menuknop “Instellingen” submenu “Huisstijl”.
Toon rubrieken Verberg rubrieken

Klaar om 30 dagen
gratis te proberen?

Met WeFact maakt u sneller en zonder fouten online facturen, verwerkt u inkoopfacturen en heeft u grip op uw administratie! Test alle functionaliteiten zonder beperkingen met de gratis proefperiode.

Maak gebruik van de gratis opstartservice

  • Wij maken uw huisstijl na
  • Importeren van klanten en leveranciers
  • Importeren van producten

Maak een proefperiode aan

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben u een e-mail gestuurd met verdere instructies.
Bezig met laden Een ogenblik geduld...

Geen betaalgegevens nodig

Accepteer onze marketingcookies om deze inhoud te bekijken.